Overvejer du at sælge på markedspladser. 

Lige efter sommerferien 2020 åbner vi vores nye danske markedsplads - XLtiger.dk. Efter Coolshop og Wupti ophørte som markedspladser i efteråret 2019, er der ingen relevante danske markedspladser. Det har vi besluttet os at gøre noget ved med XLtiger. XLtiger er Danmarks nye markedsplads, hvor en lang række af de bedste webshops i Damark sælger deres produkter til skarpe priser.

Lige nu er vi ved at fylde butikken med produkter. Vi vil rigtig gerne have produkter fra din webshop på vores hylder. Derfor har vi lavet et helt nestående introduktionstilbud til de første 50 webshops som indgår en salgsaftale. 

Introduktionstilbud:

  • Ingen faste omkostninger de første 12 måneder.
  • Vi klarer produktoprettelse og kategorisering for dig på XLtiger - du skal bare udvælge de produkter du vil sælge på markedspladsen i din webshop, så klarer vi resten.
  • Gratis integration til opdatering af priser og lagerstatus mellem din webshop og markedspladsen.
  • Gratis ordreintegration de første 12 månder, når din omsætning overstiger 10.000 kr. på markedspladsen.
  • Garanteret lav salgskommission på kun 9,5% (*) i 12 måneder, vi klarer alle omkostninger til markedsføring og kreditkortindlæsning. 

Send mail til xltiger@integratexl.dk at komme på vores OnBoarding liste og skynd dig - vi tager webshops i den rækkefølge de melder sig, kategorivis. <br>

XLtiger er en 500% unik markedsplads for dig som sælger fordi:

  • 100% dansk. Vi er danskejede og har kun danske webshops.
  • 100% annoncefri. Du er helt fri for at betale for annoncer som på de internationale markedspladser, vi reklamerer for de bedste tilbud på websitet og i eksterne annoncer.  
  • 100% gratis. Du skal ikke betale løbende omkostninger.
  • 100% ordentlig. Da vi udelukkende er markedsplads, kan vi garantere dig, at vi ikke kopier dine bestsælgende produkter.
  • 100% automatiseret. Vi sørger for, at din webshop er integreret med ordreintegration samt lager og pris opdatering.

Når du har styr på markedspladssalget hos XLtiger, og dit markedspladssalg er velintegreret med din webshop, kan vi via vores integrationsforretning (IntegrateXL A/S) hjælpe dig med salg på de store internationale markedspladser som CDON, Conrad, Amazon også videre. Her kan vi kombinere dit XLtiger setup, vores velafprøvede integrationer til andre markedspladser og vores faglige kompetence til at skabe nye successer på de allestørste markedspladser i Europa.

(*) Har du salg i særlige varegrupper med høj priskonkurrence som f.eks. mobiltelefoner, så kontakt os for en forhandling af salgskommissionen.